• Cylindrical Locks Give Inexpensive Door Security

  Den sikreste Containerlås Denne containerlås type 01 er baseret på et certificeret og patenteret roterende låsesystem.Vi har demonteret hvordan det patenteret løse systemet virker, i videoen som du finder i slutningen af artiklen. Dette nye smarte system sikre at vores container lås er markedet sikreste containerlås.Vores containerlås er konstrueret således at ved forsøg på udbore af cylinderen, vil cylinderen rotere omkring en fast monteret aksel. Som demonteret i den sidste videoen. Den anvendte cylinder er af type KABA Expert Plus. Cylinderen er patent beskyttet til og med 2032. Cylinderen er monteret i et hærdet glidestykke som glider i en hærdet massiv holder. Cylinderen er placeret på enhedens underside af hensyn til beskyttelse mod vejrlig. Låsen fastgøres fra containerens inderside med 6 stk. M12 knækbare bolte.
  Csertificeret containerlåsDanish Safety Locks låsetype 01 er konstrueret med et nyt patenteret låsesystem. Systemet er patenteret i EU, USA, Canada og Australien og cylinderen er patentbeskyttet container lås til år 2032. Containerlåsen er derudover forsikringsgodkendt efter SSF 1051 i Klasse 5.Containerlåsen er indskrevet i Forsikring & Pension.
  Tilbehør til containerlåsenDanish safety lock Containerlås leveres med en KABA cylinder, med 2 nøgler samt et sikkerhedskort til genbestilling af nøgler. Vores containerlås kan fås med systemnøgler på forespørgsel.Containerlåsen leveres med bore lære samt en monteringsvejledning. Vores containerlås passer til standard containere med dørtykkelse på 50 mm. og kan leveres med bolte for anden dørtykkelse.
  Tilbehør og mål & materialeContainer låsens udvendigt venstre beslag måler: H: 64mm, Br: 65mm, Lgd: 82mm.Venstre beslag er beskyttet af højre beslag i aflåst position og er udført i kromatiseret metal. Venstre beslag monteres med 3 stk. 12mm knækbolte.Højre udvendigt beslag måler: H: 70mm, Br: 97mm, Lgd: 215mm.Containerlåsens beslag er udført i hærdet kromatiseret materiale og monteres med 3 stk. knækbolte.

  Indvendige anslagsplader måler: 90mm x 90mm x 8mm.

 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :